Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

persoonlijke-chocolade-reep-eigen-wikkel

Een eigen wikkel voor jouw Chocolade repen

Als je aan het denken bent over een leuk en effectief relatiegeschenk, dan is een eigen chocolade reep altijd een goed idee. Het is een betaalbare ‘give-away’ waar de ontvanger toch een tijdje van het genieten is. En het grote verschil tussen de chocolade repen met eigen wikkel van SnoepkaDoos en andere aanbieders zit hem in onze designafdeling!

De meest gebruikte werkwijze

De meeste van onze collega’s hebben een ‘gereedschapje’ op de website waarmee je enkele standaard plekjes kunt invullen. Een stukje tekst, een ruimte voor een logo… en als je dat gedaan hebt worden de wikkels gedrukt zonder dat er de deskundige ogen van een designer over heen zijn gegaan.

De SnoepkaDoos werkwijze

Wikkel-Vliegvisser-1000vliegen.nlWij willen oprecht dat iedere wikkel op alle fronten een weerspiegeling van jouw bedrijf of evenement is. Niet alleen door ergens je logo erop te plakken… Néé, wij ontwerpen écht de hele wikkel in jouw huiskleuren, jouw lettertype, jouw afbeeldingen, jouw tekst en jouw beeldmerk. En wat onze gepersonaliseerde repen echt uniek maakt zijn de boodschappen op de zijkanten van de reep. Daar kunnen twee (gelijke of verschillende) teksten gedrukt worden.

All-In, géén verrassingen

Wij hebben op de website de prijzen staan voor chocolade repen met een geheel eigen wikkel vanaf 50 stuks van 180 gram Puur, Melk of Hazelnoot- Melk chocola. Deze prijzen zijn:

 • Inclusief Chocolade reep,
 • Inclusief Full-Colour gedrukte wikkel op zwaar, glanzend papier,
 • Het inpakken van de repen,
 • Het verpakken én verzenden,
 • Het maatwerk ontwerp,
 • Inclusief BTW
 • Het eigendomsrecht van het ontwerp na betaling.

Telefonisch contact met de designafdeling

Je kunt de basisgegevens voor een gepersonaliseerde chocolade reep met eigen wikkel via het formulier naar ons toe sturen. Dan maken wij een ontwerp en sturen dat via de mail naar je toe. Jij bekijkt dat goed en kunt dan via de mail je reactie en/of aanpassingen aan onze designers doorgeven. Maar nog prettiger, je kunt ze ook telefonisch bereiken… dat is vaak een stuk handiger.

Een topresultaat, daar gaan we voor

Wij willen een chocoladereep aan je leveren die op alle fronten aan jouw wensen voldoet en ook zijn werk doet. Tenslotte heb je een marketingdoel met zo’n gepersonaliseerde chocolade reep.

 Trots op ons werk

We hebben al veel bedrijven en evenementen voorzien van chocolade repen met een eigen wikkel. En die zijn zonder uitzondering erg tevreden! Onze prijs voor een 180 grams Fairtrade chocolade reep inclusief eigen wikkel, ontwerp en verzending is zo scherp, wij dagen je uit om een betere prijs te vinden.

Heb je interesse

Gepersonaliseerde chocolade repen worden ingezet bij offertes, op beurzen, in goodiebags, in kerstpakketten, voor thuiswerkers, als bedankje en ga zo maar door.

Nog  mooier

Wij kunnen database gestuurd printen, dat wil zeggen dat we op een onbegrenst aantal repen steeds weer een andere tekst of naam kunnen drukken aan de hand van bijvoorbeeld een excel bestand dat jij ons aanlevert! Dat maakt iedere reep tot een uniek exemplaar… en dat kost je niets extra!

Wij behouden ons voor

Als de kwaliteit van de aangeleverde bestanden te slecht voor woorden is nemen we de opdracht niet aan. Een aantal voorbeelden:

 • Logo’s die van een beeldscherm zijn gecopieerd
 • Logo’s die in een slechte resolutie en korrelig zijn
 • Achtergrondafbeeldingen die niet de juiste vorm of resolutie hebben
 • Aanstootgevende afbeeldingen of teksten

Het is helaas vaak het geval

Dat bedrijven niet beschikken over professionele huisstijlen, afbeeldingen en logo’s. Dat hoeft geen probleem te zijn. Wij beschikken over een onuitputelijke beeldbank en kunnen je altijd helpen. Onze designers kunnen je ook helpen met het maken van een fraai logo. Daarvoor brengen we vanzelfsprekend wel kosten in rekening. Maar dat bespreken we dan goed voor we er aan beginnen.

persoonlijke-chocolade-reep-eigen-wikkel-toshiba-airco

 

 • Graag het adres dat we voor verzending moeten gebruiken.
 • Wij bezoeken uw website voor de 'Looks & Feels' van jouw bedrijf te kunnen zien. Dat gebruiken we binnen het ontwerp van de wikkel.
 • Hier mag je gerust even vertellen wat je graag in het ontwerp van de wikkel wilt terug zien. Als je unieke kleuren wilt gebruiken kun je ook de kleurcodes meesturen. Leef je uit!
 • Hier kunt u een korte tekst schrijven die we aan een zijkant van de wikkel/chocolade reep drukken. Hier is het maximaal aantal tekens ongeveer 40. Dan is het erg goed leesbaar. Als je aan beide zijdes dezelfde tekst wilt dan gebruiken we ook de hier ingevulde gegevens. Laat het volgende vak dan leeg!
 • Hier kunt u een korte tekst schrijven die we aan een zijkant van de wikkel/chocolade reep drukken. Hier is het maximaal aantal tekens ongeveer 40. Dan is het erg goed leesbaar. Als je aan beide zijdes dezelfde tekst wilt dan kun je dit vak leeg laten!
 • Op de bovenzijde (het meest zichtbare en grootste vlak) drukken we als achtergrond meestal een afbeelding, daarop vaak het logo... en dan is er nog best veel ruimte voor een wervende tekst of bijvoorbeeld adresinformatie. Dat kun je hier invullen. Denk er aan dat 'minder vaak meer is'. Meer tekst maakt het vaak niet aansprekender. We houden het graag leesbaar van een afstandje. We hebben een maximum van 200 tekens ingesteld.
 • Om een gepersonaliseerde Chocoladereep (voor bedrijven) zo effectief mogelijk te maken gebruiken we jouw logo. Maar dan wel in een zo hoog mogelijke kwaliteit. Als je dat in EPS, AI, of SVG bestand hebt is dat geweldig, PDF, PNG of JPEG mag natuurlijk ook.
  Toegestane bestandstypen: eps, ai, svg, png, jpg, jpeg, pdf.
 • Misschien heb je wel een foto voor op de achtergrond van de voorzijde van de wikkel (het grootste zichtbare vlak). Deze kun je hier meesturen.
  Toegestane bestandstypen: eps, ai, svg, png, jpg, jpeg, pdf.
 • Sommige bedrijven hebben een stijlkaart met daarop de gebruikte kleuren en lettertypes. Als jij die ook hebt kun je die hier uploaden. Dan weet je zeker dat de wikkel van de gepersonaliseerde chocolade reep helemaal past bij jou bedrijfsidentiteit!
  Toegestane bestandstypen: eps, ai, svg, png, jpg, jpeg, pdf.
 • Vul hier het gewenste aantal repen pure chocolade in. Je kunt elke gewenste indeling kiezen. Puur, Melk en/of Hazelnoot... alles mag. Het totaal aantal repen moet minimaal 50 zijn! Dat is onze enige restrictie.
 • Vul hier het gewenste aantal repen melk chocolade in. Je kunt elke gewenste indeling kiezen. Puur, Melk en/of Hazelnoot... alles mag. Het totaal aantal repen moet minimaal 50 zijn! Dat is onze enige restrictie.
 • Vul hier het gewenste aantal repen hazelnoot/melk chocolade in. Je kunt elke gewenste indeling kiezen. Puur, Melk en/of Hazelnoot... alles mag. Het totaal aantal repen moet minimaal 50 zijn! Dat is onze enige restrictie.

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!