Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

chocolade reep met eigen wikkel als promotie

De Kerst zit er voor ons op!

Een gekkenhuis

Door de Corona-pandemie zijn er veel bedrijven die hun traditionele Kerstborrel op een andere manier hebben ingevuld. En dat hebben we bij SnoepkaDoos ook gemerkt. We hebben verschillende organisaties, bedrijven, ziekenhuizen en verenigingen voorzien van gepersonaliseerde SnoepkaDoos.

Daarnaast is de hoeveelheid chocolade repen met eigen wikkel niet meer te tellen. We hebben een dertigtal bedrijven voorzien van hun eigen gepersonaliseerde reep!

Behoorlijk wat Merci

Tussen al die SnoepkaDoosjes waren er nogal wat gevuld met Merci. En daarvoor hebben we steeds een passende kaart ontworpen die als inlay in zo’n doosje past. We hebben voor onze ontwerpen veel goede reacties gekregen!

Nu op naar 2021

En daar gaan we onze manier van werken aanpassen en uitbreiden. Er komt een tweedeling tussen snoep sturen met een kaartje… of een kaart kiezen met snoep erbij. De eerste variant is de basis, je kiest Snoep, schrijft een tekst… en wij drukken dat op onze kleurige kaart en verzenden dat.

De tweede variant is meer gericht op de keuze van een speciale kaart, we maken ontwerpen voor diverse gelegenheden en daar kun je dan uit kiezen. Daarna kies je een Snoepsoort naar keuze die we dan samen  met de kaart verpakken en verzenden. Deze variant biedt iets meer mogelijkheden dan de eerste.

Voor bedrijven

Voor bedrijven blijven we in grotere oplages de kaarten volledig personaliseren met bijvoorbeeld logo, slogan en huiskleuren.

Maar nu eerst,

Voor iedereen prachtige Kerstdagen en een ouderwets én gelukkig 2021!

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!