Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

nummer-1-snoep-kado-sturen-drop

Over Drop gesproken

 

Bij SnoepkaDoos hebben we dagelijks nogal wat snoep te verwerken… maar bijna de helft van al onze bestellingen is… Drop! Drop is de absolute hardloper om te sturen en/of kado te geven. En eerlijk is eerlijk, onze Drop-Melange is dan ook erg lekker. Een een zak van 400 gram is ook wel een héél behoorlijke hoeveelheid!

Twee kilo per persoon

Dat is ongeveer de hoeveelheid drop die een gemiddelde Nederlander jaarlijks naar binnen schuift, voorwaar geen misselijke hoeveelheid. Dat zijn meer dan 32 miljoen kilo per jaar! En dat gemiddelde is al jaren stabiel. Om je een idee te geven, dat totaal moet je vervoeren in tweeduizend vrachtwagens, elk met een 16 ton Drop geladen.

Export van Drop

Buiten het gegeven dat wij zelf nogal wat Drop eten is het ook een belangrijk export snoepje. Zuidelijke landen kennen het eigenlijk niet zo… en Nederlanders die in het buitenland wonen laten het dan ook opsturen. 

 Drop gezond, Drop ongezond

Ach, wij denken daar niet al teveel over na. Bij ons op kantoor staat altijd een schaal met dropjes klaar… iedereen mag ‘graaien & snaaien’. En in het begin is het moeilijk om ervan af te blijven, vooral als het in de loop staat. Teveel is nooit goed, drop bevat tenslotte veel suiker en zout, maar in kleine hoeveelheden is het goed voor de keel… en.. ook niet onbelangrijk, je wordt er gelukkig van!

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!