Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

Druk, Drukker, Drukkerij

Chocolade repen in overvloed

Deze week is er een gruwelijk grote lading chocolade repen binnen gekomen bij SnoepkaDoos / Chocoladeau. Eigenlijk allemaal bestemd voor in kerstpakketten van diverse bedrijven. We zouden graag de fotos laten zien, maar dat kan pas na de feestdagen… we willen niet als ‘spoiler’ eindigen 🙂

Ontwerpen, drukken en wikkelen

Eigenlijk is het voor onze designers een beetje saai werk… voor een chocolade reep met eigen ontwerp willen bijna alle ondernemers hetzelfde, achtergrondfoto, logo en url en telefoonnummer aan de zijkanten van de reep.

En héél eerlijk, dat is ook de meest voor de hand liggende indeling. Wat onze repen dan ook uniek maakt is juist dat volledig bedrukken… zelfs de zijkanten worden opvallend en goed leesbaar bedrukt.

Enkele repen zijn juweeltjes geworden… maar soms krijgen we logos aangeleverd, ai-ai-ai… die voldoen echt niet aan de norm. Maar daar gaan wij niet over. Wij willen wel behulpzaam zijn als een ondernemer iets nieuws zoekt voor zijn repen.

Flinke repen voor een duidelijke boodschap

Wij leveren twee soorten repen in meerdere smaakvarianten. Maar de 180 grams reep is het beste! Omdat die een erg groot bedrukbaar oppervlak heeft van maar liefst 22 bij bijna 7 cm… en dan nog de twee zijkanten van 22 bij 1,3 cm. Teksten zijn goed leesbaar, logos flink groot… en omdat we erg goed, dik en glanzend papier gebruiken komen de kleuren helemaal tot hun recht.

Wat doen wij beter dan andere aanbieders?

Nou, er zijn verschillende aanbieders van chocolade repen met eigen ontwerp. En die werken meestal met software op hun website waarmee je zelf afbeeldingen en teksten kunt plaatsen. Verder kijkt er dan niemand meer na!

Wij geloven in ‘die extra inzet’. Wij hebben de expertise in huis om tot in detail een ontwerp op te maken. En daardoor zijn er minder grafische valkuilen. Geen overdruk, geen lelijke woord-afbreuken, geen rare randjes, niet te weinig ruimte tussen tekstregels… allemaal zaken waar een ontwerper op let en waar software tekort schiet.

Dat zal dan wel duur zijn?

Néé! Sterker nog, wij zijn voor een reep van dit gewicht wel de helft goedkoper dan andere aanbieders (en dat is gemakkelijk aan te tonen). Dat komt omdat deze activiteit ontstaan is om ‘gaatjes te vullen’ in Corona-tijd. Wij hebben alles in eigen huis, ontwerpers, een drukker, de telefonische ondersteuning… en hoeven dus geen externe partijen aan te spreken. Omdat het bij ons ook wat rustiger was tijdens de pandemie kwam dit op ons pad… en dat is volledig op een positieve manier uit de hand gelopen waardoor we allemaal werk genoeg hebben gehouden. En geloof ons, daar krijg je tomeloze energie van.

En nu is dit een zodanig leuke en interessante bezigheid dat we het nooit meer loslaten. We hebben er zelfs een aparte website voor gemaakt waar we nog veel meer leuke chocolade ideetjes mee gaan uitwerken!

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!