Selecteer een pagina

Kies een gelegenheid!

Uniek cadeaupapier en wenskaart!

Het grootste verschil tussen een SnoepkaDoos en snoepgoed van andere geschenken-aanbieders is de verpakking. Wij gaan voor een maximale beleving. Géén simpel brievenbusdoosje met een etiketje erop maar een brievenbusdoos verpakt in een bijzonder luxe cadeaupapier dat je bij het afrekenen zelf kunt kiezen, daarnaast worden de kaarten door grafisch deskundige medewerkers opgemaakt, jouw tekst wordt met aandacht gedrukt!

Voor diverse gelegenheden, emoties en sferen zijn er ontwerpen. Je kiest deze tijdens het afrekenen…

GRATIS!
Dat kost NIETS extra!

Hieronder kun je de verschillende ontwerpen bekijken. Je hoeft geen keuze te maken. Standaard verzenden we in fraai ‘SnoepkaDoos’ kadopapier met de daarbij behorende kaart. Dat is geschikt voor élke gelegenheid.

De verpakkingen!

De brievenbusdoos bij de Snoepzakken met Snoep die je kado geeft in een mooie brievenbusdoos.

SnoepkaDoos

Fleurig én Vrolijk!

Het kadopapier om de brievenbusdoos en de wenskaart bij deze SnoepkaDoos zijn standaard! Als je tijdens het afrekenen niet speciaals kiest gebruiken we deze.

Koningsdag kaart doos en snoep sturen

Koningsdag 2021

Leve de Koning!

Samen de verjaardag van de Koning vieren op afstand met heerlijk snoepgoed!

Moederdag snoep kaart en doos sturen

Moederdag

Mama, ik hou van je!

Het kadopapier om de brievenbusdoos en de wenskaart bij deze SnoepkaDoos zeggen dat wat Mama voor je betekent!

Moederdag snoep kaart en doos sturen

Suikerfeest

Eid Mubarak

De feestelijke Snoepdoos als cadeau versturen aan het eind van de Ramadan!

Cadeaupapier-Wenskaart-SnoepkaDoos-Verliefd

Verjaardag

Met dit ontwerp voel je je pas écht jarig!

Het kadopapier om de brievenbusdoos en de wenskaart bij deze SnoepkaDoos zijn typisch voor een feestelijke verjaardag!

Cadeaupapier-Wenskaart-SnoepkaDoos-Verliefd

Verliefd

‘Houden van’ in een liefdevol ontwerp!

Het kadopapier om de brievenbusdoos en de wenskaart bij deze SnoepkaDoos zijn een bevestiging van jullie liefde!

Cadeaupapier-Wenskaart-SnoepkaDoos-Verliefd

Beterschap

Dat wens je iemand met SnoepkaDoos!

Het kadopapier om de brievenbusdoos en de wenskaart bij deze SnoepkaDoos dragen bij aan een snel en voorspoedig herstel!

Cadeaupapier-Wenskaart-SnoepkaDoos-Verliefd

Bedankt

Dankjewel zeggen met een SnoepkaDoos!

Het kadopapier om de brievenbusdoos en de wenskaart bij deze SnoepkaDoos zeggen ‘Dankjewel’!

Cadeaupapier-Wenskaart-SnoepkaDoos-Verliefd

Huwelijk

Feliciteer een getrouwd stel!

Het kadopapier om de brievenbusdoos en de wenskaart bij deze SnoepkaDoos zijn een prachtige felicitatie bij een bruiloft!

Cadeaupapier-Wenskaart-SnoepkaDoos-Verliefd

Sorry

Dat heb ik niet zo gewild!

Het kadopapier om de brievenbusdoos en de wenskaart bij deze SnoepkaDoos zijn al een verontschuldiging op zich!

Waarmee maakt SnoepkaDoos het verschil?

Bij SnoepkaDoos zijn we eigenlijk juist géén (brievenbus)dozenschuivers. We zijn van origine ‘creatievelingen’, grafische mensen die al héél lang op en om het internet werken.

Wij gaan voor de maximale beleving. Wij begrijpen goed dat het snoep, de chocolade ondergeschikt zijn aan het ‘Oh wat een mooi Kado’ gevoel. En dat proberen we voornamelijk door onze verpakking te verkrijgen.

Van de prachtig verpakte brievenbusdoos, het zorgvuldig geplakte etiket, de sticker op de snoepzak, de kaart met een op héél zwaar, glanzend papier gedrukte boodschap… tot in detail moet het een feestje zijn!

Echt een feestje door de brievenbus


Bij SnoepkaDoos doen we er ALLES aan om élk onderdeel van het Brievenbuscadeau zo feestelijk mogelijk te maken! Een flinke Snoepzak met de beste merken snoep, een prachtige kaart waar we de tekst met aandacht in plaatsen... en natuurlijk de grote brievenbusdoos verpakt in het fleurige cadeaupapier naar keuze!

SnoepkaDoos

Welkom bij SnoepkaDoos: jouw favoriete online Snoepwinkel voor de lekkerste brievenbuscadeaus. Het is écht waar; al onze SnoepkaDoosjes passen door de brievenbus, verrassend om te krijgen én leuk om te geven.

Wil jij iemand een onvergetelijk moment bezorgen? Dan zijn de lekkere én fraai verzorgde cadeaus van SnoepkaDoos echt iets voor jou.

Zakelijk Snoepen

Naast SnoepkaDoosjes voor particulieren zijn wij sterk in het personaliseren en maken van pakketjes voor bedrijven, instellingen en verenigingen. Voor collega's, het volledige personeel of zakelijke relaties.

Wij gaan voor een unieke ervaring, waarmee je op een betaalbare manier jouw merk, jouw doel in je eigen huisstijl kunt promoten. SnoepkaDoosjes zijn naast lekker vooral erg goed verzorgd.

Trakteren, Uitdelen

Wij maken gepersonaliseerde Snoepzakken en Chocolade repen in bijna elke gewenste oplage. Die verzenden we in bulk of naar elke ontvanger afzonderlijk.

Met foto's, logo's, teksten, namen... in de huisstijl van bedrijven, verenigingen, scholen, instanties! Niets is ons te gek. Hiervoor kun je ons het beste even bellen T 085 876 90 29 of Appen. 

Chocolade Repen

Wij personaliseren 180 grams chocolade repen. Niet alleen door er een naam op te drukken... néé, wij ontwerpen de volledige wikkel in jouw gewenste stijl/huisstijl of passend bij een marketing-actie.

Dit kan al vanaf € 2,95 per reep helemaal 'All-Inclusive' (min. 50 repen). Voor meer info ga je naar deze pagina.

Gelegenheden

Naast onze eigen, fleurig cadeaupapier voor de brievenbusdoos, de luxe wenskaart en grote snoepzakken bieden we bij het afrekenen de mogelijkheid om een ander ontwerp voor deze items te kiezen, denk aan:

Bedankt, Sorry, Hartelijk Gefeliciteerd, Vrolijk Pasen, Verliefd, Beterschap, Huwelijk... en dat aantal blijft groeien.

Verzending

Maandag t/m Vrijdag versturen wij onze pakketten (binnen Nederland) met PostNL. Als je voor 16:00 uur je bestelling plaatst bieden wij het cadeau dezelfde dag aan bij een postpunt van PostNL.

PostNL bezorgt de pakketten in Nederland meestal (95%) de volgende dag behalve op zondag, maandag en feestdagen.

*De verzendkosten zijn € 3,55

 

Onze Achtergrond

Van origine zijn wij grafisch ontwerpers en zijn we door wensen van onze relaties toevallig op het spoor van gepersonaliseerd snoepgoed gezet. We zijn dan ook ijzersterk in het maatwerk personaliseren van brievenbuscadeaus voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

Dat verzorgen we tot in het kleinste detail, en als klant kun je steeds contact met ons hebben over de uitvoering van een opdracht. Wij zijn altijd bereikbaar!

De Kaart

Voor de kenners... wij drukken de wenskaarten met jouw persoonlijke boodschap op een professionele, grafische LED printer met een extreem hoge kwaliteit op 250 grams, glanzend papier. Het zijn dubbelgevouwen kaarten met de tekst aan de binnenzijde waardoor je een flink verhaal kwijt kunt.

Het ongevouwen formaat is A4, het gevouwen eindformaat dus A5.

Voor grotere aantallen maken onze designers maatwerk-ontwerpen!

Meerdere Adressen

Voor bulkverzending naar bijvoorbeeld jouw medewerkers hebben we graag een Excel bestand. Dan kun je naar elke medewerker afzonderlijk een brievenbuscadeau sturen met zelfs per kaart gepersonaliseerde tekst.

Onze kracht ligt in de database gestuurde opmaak van grote aantallen kaarten en etiketten. Lees hier meer.