Selecteer een pagina

Gepersonaliseerde chocoladerepen met eigen wikkel!

Een uniek ontwerp van onze designers voor de héle wikkel!
Ideaal voor de promotie van bedrijven.

HET UNIEKE ONTWERP IS GRATIS!

snoep-kado-geven-icon

Een chocolade reep kado geven met je eigen wikkel. Helemaal gepersonaliseerd!
Een uniek lekker relatiegeschenk!”

snoep-kado-geven-icon

Wij ontwerpen persoonlijke wikkels voor grote 180 grams chocolade repen vanaf 50 stuks voor een scherpe prijs!!”

Chocolade repen

Gepersonaliseerd met eigen wikkel!

Cremers-voorbeeld-Repen-gepersonaliseerd-Chocolade

Laatste project, chocolade repen met een eigen, gepersonaliseerde wikkel voor Cremers Coolcare, een transportbedrijf dat 90 jaar toonaangevend in de regio is.

Chocoladereep met eigen wikkel!

Chocolade is een ‘altijd welkom’ geschenk! Je kunt het geven aan relaties van jouw bedrijf, aan de gasten op een huwelijk, bij een jubileum… bijna elke gelegenheid is geschikt voor een chocolade presentje. Je kunt kiezen uit Puur, Melk of hazelnoot.

Geef een chocolade reep kado!

Maar dan een gepersonaliseerde chocolade reep, een reep die helemaal speciaal voor jou voorzien is van een eigen wikkel. Niet alleen ergens met een logo of tekstje… néé, het volledige wikkel is jouw eigen ontwerp.

Onze eigen designafdeling.

Wij leveren één soort reep in drie smaken. Een reep van maar liefst 180 gram Fairtrade chocolade met UTZ keurmerk en van een flink formaat, 22,2 bij 6,5 bij 1,3 cm. We doen maar één formaat omdat deze grote reep de ruimte biedt voor een opvallende, duidelijke boodschap met tekst én logo en eventueel een mooie foto op de achtergrond.

Onze designers werken vanuit de aangeleverde bestanden en tekst (die je via een handig formulier aan kunt leveren) naar een passend ontwerp dat jij eerst kunt beoordelen en eventueel aan kunt laten passen voor dat wij de wikkels gaan drukken.

Oh ja, je kunt ook promotionele tekst aanleveren voor de zijkanten van de reep… dat is een échte eyecatcher!

Chocolade reep met gepersonaliseerde eigen wikkel

Alles in eigen beheer, chocola, ontwerp en drukken!

Vanuit onze SnoepkaDoos webshop hebben wij goede chocolade repen voor een schappelijke prijs die door onze eigen mensen worden voorzien van een ontwerp en uiteindelijk gepersonaliseerde, gedrukte wikkel. Daarom kunnen we kleinere oplages tegen enorm scherpe tarieven leveren.

Hoe werkt dat… het kopen van zo’n gepersonaliseerde chocolade reep?

gepersonaliseerde-chocolade-reep-met-eigen-wikkelHoe krijg je die full-colour bedrukte chocolade reep met je eigen afbeelding, tekst en logo in huis?

Eigenlijk een paar simpele stappen. Allereerst stuur je het offerteformulier volledig in met daarbij de gevraagde bestanden en teksten. We houden dat simpel. Wij maken een ontwerp en dat krijg jij ter beoordeling. Als je dat goedkeurt krijg je van ons het factuurtje, en na ontvangst van de betaling worden de gepersonaliseerde chocolade repen binnen een afgesproken periode geleverd.

Je zult begrijpen dat wij geen orders verwerken voor dat de betaling is gedaan. Het gaat om een product dat wij niet terug kunnen nemen of alsnog door kunnen verkopen.

Aantallen en prijzen

Je mag van ons gerust gaan vergelijken. Wij durven te zeggen dat er (op basis van gewicht) géén goedkopere aanbieders van een soortgelijk gepersonaliseerde chocolade reep zijn.

Het minimale aantal chocolade repen met een eigen wikkel is 50 stuks. De puur en melk repen kosten dan zoals hieronder staat omschreven.

 • 50 tot 100 stuks / € 2,95 per stuk
 • 100 tot 200 stuks / € 2,75 per stuk
 • 200 stuks en meer / € 2,55 per stuk

De hazelnoot-melk repen kosten per stuk € 0,25 extra.

De indeling van de soorten staat je volledig vrij! Alles mag door elkaar in elke gewenste hoeveelheid. Als het minimale aantal maar 50 stuks is!

Helemaal inclusief!

Deze prijzen zijn inclusief ‘alles’. De chocolade reep, de gepersonaliseerde wikkel, het volledig eigen ontwerp, de verzending én inclusief de BTW!

Waar worden chocolade repen met gepersonaliseerde wikkel voor gebruikt?

Nou, de meeste van onze klanten zijn bedrijven die ze achter laten bij offertebezoeken, als bedankje na een voltooide opdracht, in kerstpakketten, als beloning voor thuiswerkers. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Daarnaast zijn er de particuliere toepassingen, voor bruiloften, uitnodigingen, verjaardagen of welk ander feestje dan ook.

Unieke én aparte service in ontwerpen!

Wikkel-Vliegvisser-1000vliegen.nlWij leveren ook ‘loterijen’ in de vorm van gepersonaliseerde chocolade repen met een eigen wikkel. Dan drukken we aan de binnenkant van de wikkel een lot / lotnummer waarmee de ontvanger dan bijvoorbeeld kans maakt op een fraaie prijs.

Een ander voorbeeld is database gestuurd drukken, dan drukken we wikkels met elk een eigen, persoonlijke tekst aan de hand van een door jou aangeleverd excel bestand. Zo krijgt iedere ontvanger een gepersonaliseerde chocolade reep met zijn eigen naam en tekst.

Verzending en verpakking.

Als wij de gepersonaliseerde chocolade repen met eigen wikkel verzenden worden die zo goed en veilig mogelijk verpakt. En bij temperaturen in de ‘chocolade-gevarenzone’ regelen we gekoeld transport.

‘Normale’ aantallen komen met een pakketdienst naar je toe, echt grote hoeveelheden gepersonaliseerde chocolade repen worden door één van onze medewerkers met onze bedrijfsbus bij je aan de deur geleverd.

De houdbaarheid van onze gepersonaliseerde chocolade repen.

De gepersonaliseerde chocolade repen met eigen wikkel zijn lang houdbaar, maar niet oneindig! Wij denken dat de repen na ontvangst toch wel binnen een half jaar gegeten moeten worden. En dan moeten we er wel eerlijk bij vertellen, dat is natuurlijk mede afhankelijk van de manier waarop iemand zijn chocolade reep bewaart! Maar meestal kunnen de ontvangers niet zo lang wachten met het opeten 🙂

Dus even de voordelen van gepersonaliseerde chocolade repen op een rijtje!

 • Je krijgt chocolade repen van maar liefst 180 grams Fairtrade chocolade met UTZ keurmerk.
 • Elke reep heeft een full-colour gedrukte wikkel met jouw volledig eigen ontwerp.
 • Het ontwerp maken wij met de door jou aangeleverde bestanden.
 • Het ontwerp krijg je na betaling als jouw eigendom.
 • De genoemde prijzen zijn helemaal inclusief.
 • Graag het adres dat we voor verzending moeten gebruiken.
 • Wij bezoeken uw website voor de 'Looks & Feels' van jouw bedrijf te kunnen zien. Dat gebruiken we binnen het ontwerp van de wikkel.
 • Hier mag je gerust even vertellen wat je graag in het ontwerp van de wikkel wilt terug zien. Als je unieke kleuren wilt gebruiken kun je ook de kleurcodes meesturen. Leef je uit!
 • Hier kunt u een korte tekst schrijven die we aan een zijkant van de wikkel/chocolade reep drukken. Hier is het maximaal aantal tekens ongeveer 40. Dan is het erg goed leesbaar. Als je aan beide zijdes dezelfde tekst wilt dan gebruiken we ook de hier ingevulde gegevens. Laat het volgende vak dan leeg!
 • Hier kunt u een korte tekst schrijven die we aan een zijkant van de wikkel/chocolade reep drukken. Hier is het maximaal aantal tekens ongeveer 40. Dan is het erg goed leesbaar. Als je aan beide zijdes dezelfde tekst wilt dan kun je dit vak leeg laten!
 • Op de bovenzijde (het meest zichtbare en grootste vlak) drukken we als achtergrond meestal een afbeelding, daarop vaak het logo... en dan is er nog best veel ruimte voor een wervende tekst of bijvoorbeeld adresinformatie. Dat kun je hier invullen. Denk er aan dat 'minder vaak meer is'. Meer tekst maakt het vaak niet aansprekender. We houden het graag leesbaar van een afstandje. We hebben een maximum van 200 tekens ingesteld.
 • Om een gepersonaliseerde Chocoladereep (voor bedrijven) zo effectief mogelijk te maken gebruiken we jouw logo. Maar dan wel in een zo hoog mogelijke kwaliteit. Als je dat in EPS, AI, of SVG bestand hebt is dat geweldig, PDF, PNG of JPEG mag natuurlijk ook.
  Toegestane bestandstypen: eps, ai, svg, png, jpg, jpeg, pdf.
 • Misschien heb je wel een foto voor op de achtergrond van de voorzijde van de wikkel (het grootste zichtbare vlak). Deze kun je hier meesturen.
  Toegestane bestandstypen: eps, ai, svg, png, jpg, jpeg, pdf.
 • Sommige bedrijven hebben een stijlkaart met daarop de gebruikte kleuren en lettertypes. Als jij die ook hebt kun je die hier uploaden. Dan weet je zeker dat de wikkel van de gepersonaliseerde chocolade reep helemaal past bij jou bedrijfsidentiteit!
  Toegestane bestandstypen: eps, ai, svg, png, jpg, jpeg, pdf.
 • Vul hier het gewenste aantal repen pure chocolade in. Je kunt elke gewenste indeling kiezen. Puur, Melk en/of Hazelnoot... alles mag. Het totaal aantal repen moet minimaal 50 zijn! Dat is onze enige restrictie.
 • Vul hier het gewenste aantal repen melk chocolade in. Je kunt elke gewenste indeling kiezen. Puur, Melk en/of Hazelnoot... alles mag. Het totaal aantal repen moet minimaal 50 zijn! Dat is onze enige restrictie.
 • Vul hier het gewenste aantal repen hazelnoot/melk chocolade in. Je kunt elke gewenste indeling kiezen. Puur, Melk en/of Hazelnoot... alles mag. Het totaal aantal repen moet minimaal 50 zijn! Dat is onze enige restrictie.

Gepersonaliseerde chocolade repen met eigen wikkel!

Echt een feestje door de brievenbus


Bij SnoepkaDoos doen we er ALLES aan om élk onderdeel van het Brievenbuscadeau zo feestelijk mogelijk te maken! Een flinke Snoepzak met de beste merken snoep, een prachtige kaart waar we de tekst met aandacht in plaatsen... en natuurlijk de grote brievenbusdoos verpakt in het fleurige cadeaupapier naar keuze!

SnoepkaDoos

Welkom bij SnoepkaDoos: jouw favoriete online Snoepwinkel voor de lekkerste brievenbuscadeaus. Het is écht waar; al onze SnoepkaDoosjes passen door de brievenbus, verrassend om te krijgen én leuk om te geven.

Wil jij iemand een onvergetelijk moment bezorgen? Dan zijn de lekkere én fraai verzorgde cadeaus van SnoepkaDoos echt iets voor jou.

Zakelijk Snoepen

Naast SnoepkaDoosjes voor particulieren zijn wij sterk in het personaliseren en maken van pakketjes voor bedrijven, instellingen en verenigingen. Voor collega's, het volledige personeel of zakelijke relaties.

Wij gaan voor een unieke ervaring, waarmee je op een betaalbare manier jouw merk, jouw doel in je eigen huisstijl kunt promoten. SnoepkaDoosjes zijn naast lekker vooral erg goed verzorgd.

Trakteren, Uitdelen

Wij maken gepersonaliseerde Snoepzakken en Chocolade repen in bijna elke gewenste oplage. Die verzenden we in bulk of naar elke ontvanger afzonderlijk.

Met foto's, logo's, teksten, namen... in de huisstijl van bedrijven, verenigingen, scholen, instanties! Niets is ons te gek. Hiervoor kun je ons het beste even bellen T 085 876 90 29 of Appen. 

Chocolade Repen

Wij personaliseren 180 grams chocolade repen. Niet alleen door er een naam op te drukken... néé, wij ontwerpen de volledige wikkel in jouw gewenste stijl/huisstijl of passend bij een marketing-actie.

Dit kan al vanaf € 2,95 per reep helemaal 'All-Inclusive' (min. 50 repen). Voor meer info ga je naar deze pagina.

Gelegenheden

Naast onze eigen, fleurig cadeaupapier voor de brievenbusdoos, de luxe wenskaart en grote snoepzakken bieden we bij het afrekenen de mogelijkheid om een ander ontwerp voor deze items te kiezen, denk aan:

Bedankt, Sorry, Hartelijk Gefeliciteerd, Vrolijk Pasen, Verliefd, Beterschap, Huwelijk... en dat aantal blijft groeien.

Verzending

Maandag t/m Vrijdag versturen wij onze pakketten (binnen Nederland) met PostNL. Als je voor 16:00 uur je bestelling plaatst bieden wij het cadeau dezelfde dag aan bij een postpunt van PostNL.

PostNL bezorgt de pakketten in Nederland meestal (95%) de volgende dag behalve op zondag, maandag en feestdagen.

*De verzendkosten zijn € 3,55

 

Onze Achtergrond

Van origine zijn wij grafisch ontwerpers en zijn we door wensen van onze relaties toevallig op het spoor van gepersonaliseerd snoepgoed gezet. We zijn dan ook ijzersterk in het maatwerk personaliseren van brievenbuscadeaus voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

Dat verzorgen we tot in het kleinste detail, en als klant kun je steeds contact met ons hebben over de uitvoering van een opdracht. Wij zijn altijd bereikbaar!

De Kaart

Voor de kenners... wij drukken de wenskaarten met jouw persoonlijke boodschap op een professionele, grafische LED printer met een extreem hoge kwaliteit op 250 grams, glanzend papier. Het zijn dubbelgevouwen kaarten met de tekst aan de binnenzijde waardoor je een flink verhaal kwijt kunt.

Het ongevouwen formaat is A4, het gevouwen eindformaat dus A5.

Voor grotere aantallen maken onze designers maatwerk-ontwerpen!

Meerdere Adressen

Voor bulkverzending naar bijvoorbeeld jouw medewerkers hebben we graag een Excel bestand. Dan kun je naar elke medewerker afzonderlijk een brievenbuscadeau sturen met zelfs per kaart gepersonaliseerde tekst.

Onze kracht ligt in de database gestuurde opmaak van grote aantallen kaarten en etiketten. Lees hier meer.