Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

AD-banner-snoep-sturen-door-heel-nederland

Een gevaarlijk vak, maar iemand moet het doen

Het is zaterdagochtend, zometeen gaan de laatste bestellingen van deze week naar het verzamelpunt van PostNL. En ik schrijf dit met een beetje spijt als ondertoon. Spijt van het feit dat ik me gisteren heb overgegeven aan de Autodrop. Autodrop is (net als de Harlekijntjes) een ‘Guilty Pleasure’ van me.

Een last-minute bestelling

Die kwam gisteren nog laat in de avond binnen, een snoepkado met Autodrop. En laat die nou niet meer voorverpakt klaar liggen. Onze werkwijze is eigenlijk erop gericht dat we van elke snoepsoort een aantal snoepzakken mooi voorverpakt klaar hebben liggen. Maar gisteren bleek dat met de Autodrop niet het geval te zijn.

Dus aan het verpakken geslagen

Een voorraad Autodrop in de juiste hoeveelheden afgewogen en verpakt. Maar iets was er sterker dan ik… de wil om Autodrop te snoepen. Dus heb ik de laatste hoeveelheid (zo’n 300 gram) mee naar huis genomen en voor de televisie weg gewerkt.

En weet je wat écht lekker is

Bier na drop! Je gelooft me misschien niet, maar na die dropjes heb ik wat Bockbier gehad, en dat smaakt waanzining als opvolger 🙂

Dus nu spijt

Spijt van het feit dat ik 300 gram Autodrop in één keer heb weg gewerkt, en spijt van die sixpack Bockbier. Maar ja, er zijn ergere zaken waar je spijt van kunt hebben… niet dan?

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!