Selecteer een pagina

Thuiswerkend personeel snoep met een kaart sturen!

snoep-kado-geven-icon

"Snoep cadeau geven is al erg leuk, maar met een persoonlijke wenskaart in een fleurig verpakte brievenbusdoos is het écht een feestje!"

snoep-kado-geven-icon

"Snoep cadeau geven door héél Nederland. Kies je snoep, schrijf de tekst voor de wenskaart en wij versturen het in een brievenbusdoos!"

>>> NIEUW! GEPERSONALISEERDE CHOCOLADE REPEN >>>

180 grams chocolade repen met een volledig gepersonaliseerde wikkel vanaf 50 stuks voor héél schappelijke prijzen!

 Bulk Kado

Meer SnoepkaDozen geven!

Deze website is een zogenaamde ‘één-op-één’ webshop. Je koopt één product met één gepersonaliseerde boodschap voor één persoon.

Voor Groepen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er situaties zijn dat bijvoorbeeld bedrijven meerdere mensen/medewerkers een SnoepkaDoos willen sturen als verrassing.

Dat kan in overleg

Dan maken we een maatwerk ‘SnoepkaDoos’ en vragen een bestand met tekstjes en adressen voor de gepersonaliseerde invuling. Dan krijgt iedere ontvanger toch een uniek kado.

Of gewoon als ‘uitdeel’ SnoepkaDoos

We kunnen natuurlijk ook een enkele boodschap drukken en een gemeenschappelijke ‘SnoepkaDoos’ maken die je zelf kunt uitdelen.

Eigen ontwerp van de kaart

Wij kunnen ook de bijgevoegde kaarten geheel naar jouw wens ontwerpen met jouw kleuren en logo. Bijna alles is mogelijk!

Even contact opnemen

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en maken gratis én vrijblijvend een offerte. Je kunt ons daarvoor het beste even bellen: T 085 876 90 29. Of vul het formulier hiernaast/hieronder in.

Een email kan natuurlijk ook: info@snoepkadoos.nl

Een kado, feest in je brievenbus, Snoepzakken met Snoep die je kado geeft in een mooie brievenbusdoos.

Snoep door de brievenbus sturen,
gemakkelijk en snel met SnoepkaDoos.nl!