Selecteer een pagina

Kerst-merci

merci chocolade in de brievenbus!

Snoep Chocolade sturen met de Kerst Brievenbusdoos van SnoepkaDoos!

De Merci chocolade Kerst-Brievenbusdoos

Vanaf 6 december start bij SnoepkaDoos de Kerstperiode. Elke SnoepkaDoos bestelling zal vanaf die dag in onze speciale, sfeervolle Kerst-Brievenbusdoos verstuurd worden.

Zo is elke SnoepkaDoos vanaf het moment dat deze door de brievenbus valt een écht Feestelijk kado!

Het bedrukken van de  Merci chocolade Kerst-Brievenbusdoos

Onze Kerst-Merci doosjes hebben twee verschillende tekstruimtes, de ‘Aanhef’ en de ‘Boodschaptekst’. Die kun je beiden bij het afrekenen invullen. Wij kiezen niet voor het automatisch plaatsen van deze teksten, iedere tekst wordt door een grafisch ontwerper geplaatst om een verantwoord resultaat te krijgen. Je mag er op vertrouwen dat wij dit tot in de puntjes verzorgen!

Voor de aanhef adviseren we een maximum van 20 karakters, dit is normaal gesproken de naam, voornaam of enkele (kortere) namen.

Lange tekst? Geen probleem!

Voor de boodschap op de deksel van de Merci doos kun je tot een 60 karakters gaan… een gelukwens, kerstwens… dat moet daarmee prima kunnen. Als je een hele roman wil schrijven kan dat ook, mocht de tekst dan te lang worden doen we er gewoon een kaart bij! Dat kost jou niets extra!

Merci chocolade

Wie kent Merci niet! Van alle chocolade die je kado kunt geven is Merci de bekendste en één van de lekkerste.

En met de Kerstkaart-Merci-kaDoos kun je iemand die je dierbaar is op een wel héél bijzondere en exclusieve manier een Kerstwens sturen!

Merci, onvergetelijk

Hoe uniek wil je jouw Merci kado sturen? Je kiest een prachtige cover voor de doos Merci chocolade en schrijft in het afrekengedeelte de ‘aanhef’ en ‘tekst’. Wij printen deze cover op luxe, dik én glanzend papier zodat de Merci-box een héél chique uitstraling krijgt.

Een ruime keuze

Je kunt kiezen uit een groot (groeiend) aantal Kerstkaarten. De prijs is voor elke doos Merci chocolade met een eigen ontwerp voor de deksel hetzelfde: € 13,50. Dat is de prijs voor:

  • De Merci chocolade,
  • de deksel in eigen ontwerp,
  • jouw tekst erin gedrukt,
  • de brievenbusdoos,
  • het fraaie kadopapier,
  • en de verzending!

Probeer dat maar eens bij een andere aanbieder van Merci chocolade te krijgen! Dit is écht een kado dat vanaf de eerste blik tot na het uitpakken een feestje is!

Onderaan deze pagina kun je in een aantal fotos bekijken wat je stuurt en wat de gelukkige ontvanger in zijn brievenbus krijgt.

Kies jouw variant Merci

Merci chocolade is er in vier smaakvarianten, Melk, Amandel, Puur en Assorti. Elke doos bevat 250 gram Merci chocolade in die bekende chocolade ‘reepjes’ die per stuk mooi verpakt zijn. Zodra je een ontwerp voor de doos Merci chocolade hebt gekozen kun je de smaakvariant kiezen. Daarna kom je in het afrekenscherm waar je de adresgegevens van de ontvanger kunt invullen, de ‘Aanhef’ en de ‘Tekst’.

Merci, dat zegt iets!

Merci chocolade laat als kado een diepe indruk achter, en al zeker in deze gepersonaliseerde vorm. Merci heeft een luxe, exclusieve uitstraling die de warmte van heerlijke chocolade op de ontvanger over brengt.

Merci, ik denk aan jou.

Dat is Merci chocolade, een bevestiging van jouw aandacht voor iemand… de bevestiging dat je hem/haar niet vergeten bent!

Merci chocolade

Dat is een garantie voor de beste ingrediënten, een waarborg voor de chocolade liefhebber!

Snoep Chocolade sturen met de Kerst Brievenbusdoos van SnoepkaDoos!

Wat maakt het verschil?

Bij SnoepkaDoos zijn we eigenlijk juist géén (brievenbus)dozenschuivers. We zijn van origine ‘creatievelingen’, grafische mensen die al héél lang op en om het internet werken.

Wij gaan voor de maximale beleving. Wij begrijpen goed dat het snoep, de chocolade ondergeschikt zijn aan het ‘Oh wat een mooi Kado’ gevoel. En dat proberen we voornamelijk door onze verpakking te verkrijgen.

Van de prachtig verpakte brievenbusdoos, het zorgvuldig geplakte etiket, de sticker op de snoepzak, de kaart op de Merci, de wikkel van de chocoladereep tot aan de op héél zwaar, glanzend papier gedrukte boodschap… tot in detail moet het een feestje zijn!

Kerst-merci

Merci chocolade in een persoonlijke KerstkaDoos, exclusief én lekker!

Merci-Assortiment-snoep-kado-geven-in-brievenbus

Merci
dat jij er bent!

Merci, Finest selection

Elke Kerst-Merci chocoladedoosje is van de lijn ‘Finest Selection’. Je kunt kiezen uit vier chocoladesoorten die allemaal een smaakrichting, een gevoel en een karakter weergeven.

Of je nu Merci in de Melk variant kiest, of de Pure smaak van Mokka, Chocolademousse of Marsepein… er is altijd wel een passend ‘chocolade-moment’.

Merci dat jij er bent!

Merci is natuurlijk een klassiek chocolade icoon in de chocoladewereld. Het is dan ook een gewenst en gewaardeerd kado om door je brievenbus te ontvangen. Een handzame doos chocolade in een ongelofelijk mooie brievenbusdoos! Overdag lekker bij een kopje koffie of thee… maar wat te denken van die heerlijke pure variant bij koffie met een cognacje na een mooi Kerstdiner.