Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

Valentijnsdag-houden-van-liefde-kadopapier-brievenbusdoos

Houden van, merci!

Laat je liefde zien, Merci

OK, je kunt liefdevolle cadeaus in alle soorten en maten sturen. Maar chocolade is altijd welkom! En het meest ‘cadeau-achtige’ chocolaatje is natuurlijk Merci! Merci chocolade heeft die échte ‘chique’ uitstrling die een feestdag extra glans geeft.

Merci chocolade in diverse soorten

SnoepkaDoos heeft diverse soorten Merci chocolade in het assortiment: Melk Assorti (allemaal Melkchocolade), Amandel Assorti (allemaal knapperige chocolade met Amandel), Gewoon Assorti (Alle soorten gemengd) en Krachtig Assorti (de sterkere, pure smaken chocolade)

De SnoepkaDoos werkwijze (voor Valentijnsdag)

  • Kies één van de zes Valentijnskaarten
  • Dan kies je één van de vier smaakvarianten. De verpakkingen zijn allemaal 250 grams en passen door de brievenbus in onze fraai verpakte brievenbusdoos!
  • In het afrekenscherm kun je dan een ‘aanhef’ en ‘tekst’ (liefdesbrief) schrijven. 
  • Die drukken wij dan af en de ontvanger ziet dat als de deksel van zijn doosje Merci chocolade. Langere liefdesbrieven drukken we op perkament en vouwen we in de kaart.

Erg mooi ingepakt

De Merci chocolade zit natuurlijk al in een mooi doosje met een nette blister. Nu dus met je eigen, persoonlijke ‘cover’. Wij verpakken dit doosje Merci chocolade in zijdepapier. Doen dat in een brievenbusdoos… en dan komt onze unieke, feestelijke afwerking… wij verpakken de brievenbusdoos in een héél feestelijk ‘lovely’ cadeaupapier!

Zo moet een chocolade cadeau eruit zien!

We durven te zeggen dat de ontvanger bij onze manier van verpakken meerdere geluksmomenten beleefd! Het pakje ziet er al geweldig uit als het door de brievenbus is gevallen. Als de doos open gaat kom je dat mooi gekleurde zijdepapier tegen, en als je dat ‘uitpakt’ komt het persoonlijke doosje Merci chocolade tevoorschijn!

En de prijs van Merci, die is ‘All Inclusive’!

Een doosje 250 grams Meric Chocolade kost € 13,75:

  • Inclusief 250 gram Merci Chocoladebox,
  • Inclusief full-Colour gedrukte cover op zwaar, glanzend papier,
  • Inclusief het inpakken van de Merci chocolade in zijdepapier,
  • inclusief het verpakken van de brievenbusdoos in cadeaupapier,
  • Inclusief de verzendkosten,
  • Inclusief BTW

Een topresultaat, daar gaan we voor

Elke brievenbusdoosje dat bij SnoepkaDoos de deur uit gaat is een ‘feestje’, een feest voor het oog, een streling van de tong… eigenlijk een feest voor alle zintuigen.

Géén foto’s

Wij kiezen er bewust voor om het simpel, chique en daardoor elegant te houden. Er zijn aanbieders die de mogelijkheid bieden om foto’s te plaatsen op de cover. Maar wij vinden dat vaak rommelig en teveel afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde foto. Dit is een eenvoudig bestelproces met een klasse resultaat!

Mocht je wel een ontwerp met foto willen, dat kan in grotere oplages na overleg met onze designafdeling.

Eén héél groot voordeel!

De cover IS een kaart! De cover die je ziet als deksel van de doos Merci chocolade kun je apart bewaren. Deze is gedrukt op 250 grams, glanzend papier en staat nog op de kast als de Merci chocolade al lang op is!

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!