Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

Halloween-trick-or-treat-snoep-door-de-brievenbus

On-Nederlands leuk dat Halloween

We zijn thuis begonnen met het versieren, heksen voor de raam, pompoenen en een grote wandschildering (op doek). We hebben een héle grote wissellijst laten maken waarin we voor elke gelegenheid een doekje plaatsen. Nu dus Halloween. Daar had men een paar jaar gelden niet mee aan hoeven te komen!

Halloween was niet écht ons dingetje

Pas sinds de laatste jaren is het in Nederland aan komen waaien. De kreet Halloween heb ik het allereerst gehoord toen de gelijknamige film van John Carpenter uitkwam. En nu begin ik zelf een overtuigt ‘Haloween’er’ te worden. Dat uitsnijden van pompoenen is een bijzonder therapeutisch klusje 🙂

Waarom ook niet

Dat is eigenlijk nu mijn insteek. Er is al zoveel ellende, dan is het aangrijpen van elke gelegenheid om een feestje te vieren toch niet meer dan redelijk. Zeker, het is een commercieel gebeuren, wij verkopen snoepjes, de drukker verkoopt ons weer een spandoek… Halloween is business.

Gelukkige kindersmoeltjes

Maar als we die gelukkige kindersmoeltjes zien die verkleed rond lopen op zoek naar adresjes die hun wat snoep geven, dan denk ik…. “Wat is daar mis mee? ” 

Happy Halloween 2020

Dit jaar op zaterdag 31 oktober! En dan is het al lekker vroeg donker, want één week eerder gaat de ‘klok terug’!

 

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!