Selecteer een pagina

Onze bekende Snoep- & Dropmerken!

Snoep kiezen, Tekst schrijven, Veilig betalen… en wij doen de rest!

DE VERZENDING (NL) IS GRATIS!

snoep-kado-geven-icon

“SnoepkaDoos heeft de bekende merken! Je bent zeker van kwaliteit!”

snoep-kado-geven-icon

Geen B-merken, alleen het beste is goed genoeg!”

Onze merken

Het beste in Drop, Chocola en Snoep!

Klene Drop

Klene bestaat inmiddels 140 jaar, en is niet meer weg te denken in het snoepschap. Met absolute klassiekers als de Muntdrop en Engelse drop, maar ook met suikervrije drop heeft Klene voor ieder wat wils.

Klene-drop-cadeau-door-de-brievenbus

Oldtimers Drop

Oldtimers. Smaak met karakter sinds 1924. Oldtimers wordt gemaakt voor de ware liefhebbers van drop en snoep, in het mooie Jirnsum pal aan het riviertje de Boorne in Friesland. Rijke, onvergelijkbare smaken, ontstaan uit de verhalen van Jochum Douwenga.

Oldtimers-drop-cadeau-door-de-brievenbus

Venco Drop

Passie voor drop. Venco is als een vriend voor je, een dropmaatje dat je het liefst altijd bij je wilt hebben. Venco begrijpt je, is verrassend en bevredigt op juist die momenten wanneer de hunkering naar drop het grootst is. Venco begrijpt deze hunkering naar drop helemaal. Iedere dag staan we weer klaar om voor jou het lekkerste dropje te maken en dat al ruim 135 jaar lang!

Venco-drop-cadeau-door-de-brievenbus

Katja Drop

Onze drop zonder gelatine is onweerstaanbaar. Zo maken we al 50 jaar onze beroemde Kokindjes, zachte zoete drop met de smaak van vroeger. Liever zoute drop? Probeer dan onze zoute haring drop eens! Naast zachte drop maken we ook heerlijke harde drop en natuurlijk is al onze drop gelatinevrij.

Katja-drop-cadeau-door-de-brievenbus

Toms Drop

Heksehyl is zogenaamde persdrop en wordt niet, zoals de meeste dropjes, gegoten in een gietmachine. Hierdoor onderscheidt het merk zich van andere dropsoorten en ontstaat de griezelig lekkere smaak en goede kwaliteit.

RedBand Drop

Geniet van Red Band en haar originele lijn met echte kwaliteit en een goede smaak.

Harlekijntjes Drop

Sinds 2005 ondersteunt Harlekijntjes het goede werk van CliniClowns Nederland. Met trots presenteren wij het logo van CliniClowns op alle Harlekijntjes verpakkingen. Een deel van deze omzet doneren we aan CliniClowns.

Haribo

Het succes van HARIBO beperkt zich niet tot de Duitse markt: als wereldmarktleider op het gebied van fruitgoms en drop is HARIBO tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 100 landen over de hele wereld! HARIBO produceert op 16 locaties in tien landen en heeft ruim 7000 medewerkers in dienst. Zij zorgen ervoor dat consumenten altijd kunnen beschikken over hun favoriete producten – in de uitmuntende kwaliteit die ze gewend zijn.

Lonka

Sinds 1920 maakt Lonka de lekkerste zachte lekkernijen, zoals glutenvrije fudge en soft nougat.

Mars

Al meer dan vijf generaties lang ontwikkelt en produceert Mars producten en diensten waar mensen dol op zijn. Onze geschiedenis begon in een keuken toen twee mannen hun passie voor eten ontdekten en snoepgoed maakten dat door de tijd heen altijd geliefd is gebleven.

Nestlé

De Good food, Good life-organisatie. Wij geloven in de kracht van voedsel om levens te verbeteren. Goed eten voedt en prikkelt de zintuigen. Door goed eten kunnen kinderen gezond worden, huisdieren groeien, ouders gracieus ouder worden en kan iedereen van het leven genieten. Goed eten brengt ons samen, respecteert onze planeet en beschermt hulpbronnen voor toekomstige generaties.

Schuttelaar

Schuttelaar staat voor traditie, kwaliteit en ambacht sinds 1918. De ambachtelijke producten worden met veel gevoel en liefde gemaakt. Er heerst een ware trots onder de werknemers die er in veel gevallen al jarenlang – soms al sinds hun jonge jaren – werken. Wat wij voelen met het hart, maken wij met de handen.

Merci

Heerlijke chocolade, gemaakt van de beste ingrediënten en per stuk verpakt in een kleurige wikkel: Zo vindt merci sinds 1965 in Duitsland en sinds 1979 in Nederland rechtstreeks de weg naar de harten van de mensen. Geen wonder, want merci is de cadeauchocolade om op een bijzondere manier dank je wel te zeggen. Dank je betekent merci: merci, dat jij er bent.

Echt een feestje door de brievenbus


Bij SnoepkaDoos doen we er ALLES aan om élk onderdeel van het Brievenbuscadeau zo feestelijk mogelijk te maken! Een flinke Snoepzak met de beste merken snoep, een prachtige kaart waar we de tekst met aandacht in plaatsen... en natuurlijk de grote brievenbusdoos verpakt in het fleurige cadeaupapier naar keuze!

SnoepkaDoos

Welkom bij SnoepkaDoos: jouw favoriete online Snoepwinkel voor de lekkerste brievenbuscadeaus. Het is écht waar; al onze SnoepkaDoosjes passen door de brievenbus, verrassend om te krijgen én leuk om te geven.

Wil jij iemand een onvergetelijk moment bezorgen? Dan zijn de lekkere én fraai verzorgde cadeaus van SnoepkaDoos echt iets voor jou.

Zakelijk Snoepen

Naast SnoepkaDoosjes voor particulieren zijn wij sterk in het personaliseren en maken van pakketjes voor bedrijven, instellingen en verenigingen. Voor collega's, het volledige personeel of zakelijke relaties.

Wij gaan voor een unieke ervaring, waarmee je op een betaalbare manier jouw merk, jouw doel in je eigen huisstijl kunt promoten. SnoepkaDoosjes zijn naast lekker vooral erg goed verzorgd.

Trakteren, Uitdelen

Wij maken gepersonaliseerde Snoepzakken en Chocolade repen in bijna elke gewenste oplage. Die verzenden we in bulk of naar elke ontvanger afzonderlijk.

Met foto's, logo's, teksten, namen... in de huisstijl van bedrijven, verenigingen, scholen, instanties! Niets is ons te gek. Hiervoor kun je ons het beste even bellen T 085 876 90 29 of Appen. 

Chocolade Repen

Wij personaliseren 180 grams chocolade repen. Niet alleen door er een naam op te drukken... néé, wij ontwerpen de volledige wikkel in jouw gewenste stijl/huisstijl of passend bij een marketing-actie.

Dit kan al vanaf € 2,95 per reep helemaal 'All-Inclusive' (min. 50 repen). Voor meer info ga je naar deze pagina.

Gelegenheden

Naast onze eigen, fleurig cadeaupapier voor de brievenbusdoos, de luxe wenskaart en grote snoepzakken bieden we bij het afrekenen de mogelijkheid om een ander ontwerp voor deze items te kiezen, denk aan:

Bedankt, Sorry, Hartelijk Gefeliciteerd, Vrolijk Pasen, Verliefd, Beterschap, Huwelijk... en dat aantal blijft groeien.

Verzending

Maandag t/m Vrijdag versturen wij onze pakketten (binnen Nederland) met PostNL. Als je voor 16:00 uur je bestelling plaatst bieden wij het cadeau dezelfde dag aan bij een postpunt van PostNL.

PostNL bezorgt de pakketten in Nederland meestal (95%) de volgende dag behalve op zondag, maandag en feestdagen.

*De verzendkosten zijn € 3,55

 

Onze Achtergrond

Van origine zijn wij grafisch ontwerpers en zijn we door wensen van onze relaties toevallig op het spoor van gepersonaliseerd snoepgoed gezet. We zijn dan ook ijzersterk in het maatwerk personaliseren van brievenbuscadeaus voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

Dat verzorgen we tot in het kleinste detail, en als klant kun je steeds contact met ons hebben over de uitvoering van een opdracht. Wij zijn altijd bereikbaar!

De Kaart

Voor de kenners... wij drukken de wenskaarten met jouw persoonlijke boodschap op een professionele, grafische LED printer met een extreem hoge kwaliteit op 250 grams, glanzend papier. Het zijn dubbelgevouwen kaarten met de tekst aan de binnenzijde waardoor je een flink verhaal kwijt kunt.

Het ongevouwen formaat is A4, het gevouwen eindformaat dus A5.

Voor grotere aantallen maken onze designers maatwerk-ontwerpen!

Meerdere Adressen

Voor bulkverzending naar bijvoorbeeld jouw medewerkers hebben we graag een Excel bestand. Dan kun je naar elke medewerker afzonderlijk een brievenbuscadeau sturen met zelfs per kaart gepersonaliseerde tekst.

Onze kracht ligt in de database gestuurde opmaak van grote aantallen kaarten en etiketten. Lees hier meer.