Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

Snoep-cadeau-door-de-brievenbus-Verjaardag-Jarig

Verjaardag

Verrewegde meeste SnoepkaDoos die we versturen zijn naar een Jarige. En natuurlijk, wat is er nog leuker dan dat er aan je gedacht word op je verjaardag! Maar bij SnoepkaDoos sturen we niet zomaar een zak snoep de wereld in!

Néé… als wij zien dat de bestelling voor een jarige is dan trekken we alles uit de kast om er een écht feestje van te maken!

Allereerst de doos

Onze brievenbusdozen hebben een A4 formaat, ongeveer 30 bij 21 centimeter en een 3 centimeter dik. En die verpakken we in speciaal ‘verjaardags-cadeaupapier’ zoals je hierboven op de foto kunt zien.

Dan heeft de jarige meteen een vrolijk gevoel als deze doos door de brievenbus valt!

Dan de verjaardagskaart

Die is in dezelfde ‘looks’ als het cadeaupapier, fleurig en op dik glanzend papier gedrukt. Je kunt er een flink verhaal in schrijven! Het is een dubbelgevouwen A4, dus die kun je niet missen.

Verjaardagskaart voor de jarige bij het snoep cadeau

We doen er nog wat extras bij!

Naast de kaart en het door jou gekozen Snoep doen we er nog een Chupa-Chup-lolly, een mooie SnoepkaDoos-Pen en een grote, leuke verjaardagskalender bij. Dan kan de jarige meteen de verjaardagen in zijn eigen kring bijhouden.

Pen-lolly-cadeau-snoep-door-de-brievenbus

Totaal

Al met Al

Is een Verjaardags-SnoepkaDoosje een erg mooi uitgevoerd cadeautje voor de jarige!

Onze Toppers!

Redenen om Snoep te sturen!

Snoep sturen, dat doe je om o.a. de volgende redenen: Abraham en Sara, Adoptie, Babyshower, Bedankje, Beterschap, Corona tijd, Dieren, Eigen baas, Friendship, Geboorte, Gefeliciteerd, Gemist worden, Geslaagd Diploma, Geslaagd Rijbewijs, Getrouwd, Goedmakertje, Halloween, Herfst, Huwelijk, In verwachting, Kerstdagen, Lente, Moederdag, Nieuwe Baan, Nieuwe school, Nieuwe Woning, Nieuwjaar, Oma worden, Pasen, Pensioen / Vut, Sinterklaas, Sterkte, Succes, Thuiswerken, Troost, Tweeling, Uit de bijbel, Vaderdag, Valentijn, Liefde, Veel geluk, Verjaardag, Vriendschap, Winter, Aantal Jaar Getrouwd, Zomaar snoep sturen.