Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

snoep-kado-geven-icon

"Snoep cadeau geven is al erg leuk, maar met een persoonlijke wenskaart in een fleurig verpakte brievenbusdoos is het écht een feestje!"

snoep-kado-geven-icon

"Snoep cadeau geven door héél Nederland. Kies je snoep, schrijf de tekst voor de wenskaart en wij versturen het in een brievenbusdoos!"

ALL-IN PRIJZEN

De prijs die bij de onderstaande producten staat is écht 'All-Inclusive':

- Een flinke zak Snoep met een leuke strik, een mooie kaart op glanzend, dik papier met daarin jouw eigen tekst en verzonden in een mooi verpakte brievenbusdoos.

Er komen géén verzendkosten of andere kosten meer bij!

SPECIALE VERPAKKINGEN
SPECIALE REDENEN

Omdenken met jouw SnoepkaDoosje

Standaard zijn onze snoepsoorten al fraai verpakt in een brievenbusdoos met feestelijk cadeaupapier en drukken we jouw boodschap op een mooie kaart. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je écht wil uitpakken om jouw boodschap speciaal te maken. En daarvoor hebben we speciale soorten cadeaupapier en kaarten die een bepaald 'thema' weerspiegelen.

Je kiest hieronder jouw speciale Brievenbusdoos en daarna kun je de soort snoep uitzoeken. De kaart is in een zelfde ontwerp als de doos. Eigenlijk een soort 'omdenken', je kiest eerst de verpakking en dan pas het soort snoep 🙂 Dat kost verder niets extra!

VERZENDING
IS GRATIS!

Geloof het maar,
het is écht waar!

"Voor de genoemde bedragen geef je iemand binnen Nederland een zak Snoep door de brievenbus cadeau, kun je er een persoonlijke Wenskaart bij schrijven die wij voor je afdrukken...

en dan zorgen wij voor de verzending (en de verzendkosten) in een fleurig verpakte Brievenbusdoos!"

 Hoe het werkt

Gemakkelijk, snel en erg leuk!

Snoep kado geven met een wenskaart in de brievenbus!

Kies hierboven uit onze verschillende ‘SnoepkaDozen’ om deze te laten versturen naar iemand die dat volgens jou verdient! Schrijf er een persoonlijke tekst bij, die drukken wij op een fraaie Kadokaart en doen die in de feestelijke verpakking erbij!

Snoep door de brievenbus sturen,
gemakkelijk en snel met SnoepkaDoos.nl!