Strooigoed sturen in bulk!

snoep-kado-geven-icon

"Snoep cadeau geven is al erg leuk, maar met een persoonlijke wenskaart in een fleurig verpakte brievenbusdoos is het écht een feestje!"

snoep-kado-geven-icon

"Snoep cadeau geven door héél Nederland. Kies je snoep, schrijf de tekst voor de wenskaart en wij versturen* het in een brievenbusdoos!"

 Sint Strooigoed

Bedrijven, Verenigingen, Werknemers

Sinterklaas-Strooigoed-Snoepgoed

Sinterklaas in het land… dan komt het strooigoed tevoorschijn, pepernoten, schuimpjes, taai-taai… allemaal die bekende Oer-Hollandse heerlijkheden. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Maar nu in aantallen!

Misschien wil je in deze barre ‘Pandemie’ tijden wel Strooigoed uitdelen zonder fysiek bij mensen op bezoek te gaan! Dat is vooral handig voor verenigingen, bedrijven en hun werknemers. Dan bieden we bij SnoepkaDoos de mogelijkheid om Strooigoed mooi verpakt door ieders brievenbus te laten vallen… PostNL verrekt het om de schoorsteen te gebruiken!

Bestellen voor grotere groepen.

Als je als bedrijf een groot aantal SnoepkaDozen met Sinterklaas Strooigoed wil sturen naar je personeel, of als vereniging naar je leden… dan kan dat via het formulier hierlangs. Geef het aantal zakken Strooigoed aan en laat weten hoeveel adressen je wilt verblijden met een SnoepkaDoos. Wij nemen contact met je op en maken een speciale prijs.

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 500 in.
    Vul hier het gewenste aantal SnoepkaDoosjes met Strooigoed in.
Een kado, feest in je brievenbus, Snoepzakken met Snoep die je kado geeft in een mooie brievenbusdoos.
Strooigoed-Sinterklaas-door-Brievenbus-kado-geven
Pepernoten-Kruidnoten-Bolletje-snoep-kado-geven-product

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!