Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

Sinterklaas-Strooigoed-Snoepgoed

Strooigoed sturen naar grote groepen

In deze winkel kun je een snoepzak met de door jouw gekozen inhoud naar iemand laten sturen. Wij verpakken het netjes in een brievenbusdoos met een persoonlijke kaart erbij. Die tekst daarvoor kun je tijdens het afronden van de bestelling zelf schrijven. Al met al een leuke en betaalbare manier om een kado dwars door Nederland te verzenden.

Een leuk én betaalbaar kado

SnoepkaDoos is goedkoop en erg leuk. Snoep in een mooie snoepzak met een strik, een mooi gedrukte, vrolijke kaart met jouw persoonlijke tekst, een degelijke brievenbusdoos in fraai cadeaupapier… allemaal voor één ‘All-In’ prijs. Géén verrassingen!

Maar wat als je voor je bedrijf of vereniging SnoepkaDoosjes wilt versturen zonder er zelf werk aan te hebben… in oplages van enkele tot enkele-honderden… voor een speciale prijs?

Géén probleem, wij ontzorgen je volledig! Wij kunnen gigantische aantallen toch héél persoonlijk versturen. Strooigoed is natuurlijk de komende weken een geweldig snoepgoed om je medewerkers of leden van een vereniging een hart onder de riem te steken zonder het fysieke contact met in achtname van de anderhalve-meter regels.

Veilig verpakt!

Alle snoep en strooigoed verpakken we met extra oog voor Hygiëne en is geseald. Elke zak gaat in een stevige doos en er komen verder geen handjes meer aan!

Database gestuurd

Dit kunnen wij als één van de weinige bieden! In elke gewenste oplage kunnen wij gepersonaliseerde wenskaarten drukken aan de hand van een database / Excel bestand. Namen, aanhef, teksten, adressen… iedere kaart en adressering kan uniek zijn!

En nog mooier, dat kost bij ons NIETS extra!

Branding

Mocht je nog meer uit willen pakken, wij ontwerpen met liefde de complete kaart aan de hand van bedrijfslogo, huiskleuren en gewenste lettertypes. Dat doen we kundig en met ervaren grafische oogjes! En de prijs van zo’n extra stukje service daar komen we best uit!

Chocolade repen

Wil je iets hebben met je eigen merk om uit te delen, dan zijn onze chocolade-repen ook een geweldig idee! Kijk daarvoor op deze website of op www.chocoladeau.nl

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!