Selecteer een pagina

Ik hou van jou!

het liefste snoep in de brievenbus!

Het grootste verschil tussen een SnoepkaDoos en snoepgoed van andere geschenken-aanbieders is de verpakking. Wij gaan voor een maximale beleving. Géén simpel brievenbusdoosje met een etiketje erop maar een brievenbusdoos verpakt in een bijzonder luxe cadeaupapier, daarnaast worden de kaarten door grafisch deskundige medewerkers opgemaakt, jouw tekst wordt met aandacht gedrukt!

Valentijnsdag-houden-van-liefde-kadopapier-brievenbusdoos

Een liefdesbrief in de vorm van een fraaie kaart

Leef je uit en laat je liefde vrijelijk op papier komen. Schrijf een lieve aanhef die wij dan op de voorzijde van de dubbelgevouwen kaart printen… en schrijf de inhoud van jouw liefdesbrief… zo lang en veel als jij wilt, wij voegen die aan de binnenzijde toe op perkament-papier.

De ‘Houden van’ Brievenbusdoos

Verliefd? Voor een liefdesverklaring per post is de ‘Houden van’ brievenbusdoos van SnoepkaDoos de mooiste, liefste en lekkerste oplossing! Je kiest een liefdevolle snoepsoort, wij verpakken die met een liefdesbrief (mooie kaart met jouw tekst/liefdesbrief) in een brievenbusdoos in het allerliefste cadeaupapier.

Zo is elke ‘Houden van’ SnoepkaDoos vanaf het moment dat deze door de brievenbus valt een écht Lief kado!

Een lange liefdesbrief? Geen probleem!

Korte teksten printen we aan de binnenzijde van de gevouwen/dubbele kaart. Maar als je echt uitpakt met een paginalange tekst is dat ook geen probleem! Die printen we op fraai perkament en vouwen die dan in de kaart.

Valentijnsdag, Merci met een Kaart

Dat is natuurlijk de dag bij uitstek dat je jouw geliefde een lief én lekker kado stuurt. Kies een Valentijnskaart, kies de soort Merci chocolade en wij verpakken dit in het liefelijkste kadopapier en verzenden het voor je.

Merci chocolade

Wie kent Merci niet! Van alle chocolade die je kado kunt geven is Merci de bekendste en één van de lekkerste.

En met de Valentijns-Merci-kaDoos kun je iemand waar je van houdt op een wel héél bijzondere en exclusieve manier een Liefdesbrief sturen!

Merci, onvergetelijk

Hoe liefdevol wil je jouw Merci kado sturen? Je kiest een prachtige kaart/cover voor de doos Merci chocolade en schrijft in het afrekengedeelte de ‘aanhef’ en ‘tekst’. Wij printen deze cover op luxe, dik én glanzend papier zodat de Valentijns-Merci-box een héél chique uitstraling krijgt. Is de tekst te lang? Dan drukken we die op perkament en vouwen die in de kaart!

Een ruime keuze

Je kunt kiezen uit een zestal Valentijnskaarten. De prijs is voor elke Valentijnsdoos Merci chocolade met een eigen ontwerp voor de inlay/deksel hetzelfde: € 14,50. Dat is de prijs voor:

  • De Merci chocolade,
  • de deksel in eigen ontwerp,
  • jouw tekst erin gedrukt,
  • de brievenbusdoos,
  • het fraaie ‘Houden van’ kadopapier,
  • en de verzending!

Probeer dat maar eens bij een andere aanbieder van Merci chocolade te krijgen! Dit is écht een kado dat vanaf de eerste blik tot na het uitpakken een feestje is!

Onderaan deze pagina kun je in een aantal fotos bekijken wat je stuurt en wat de gelukkige ontvanger in zijn brievenbus krijgt.

Kies jouw variant Merci

Merci chocolade is er in vier smaakvarianten, Melk, Amandel, Puur en Assorti. Elke doos bevat 250 gram Merci chocolade in die bekende chocolade ‘reepjes’ die per stuk mooi verpakt zijn. Zodra je een ontwerp voor de doos Merci chocolade hebt gekozen kun je de smaakvariant kiezen. Daarna kom je in het afrekenscherm waar je de adresgegevens van de ontvanger kunt invullen, de ‘Aanhef’ en de ‘Tekst (liefdesbrief)’.

Merci, dat zegt iets!

Merci chocolade laat als kado een diepe indruk achter, en al zeker in deze gepersonaliseerde vorm. Merci heeft een luxe, exclusieve uitstraling die de warmte van heerlijke chocolade op de ontvanger over brengt.

Merci, ik denk aan jou.

Dat is Merci chocolade, een bevestiging van jouw aandacht voor iemand… de bevestiging dat je hem/haar niet vergeten bent!

Merci chocolade

Dat is een garantie voor de beste ingrediënten, een waarborg voor de chocolade liefhebber!

Wat maakt het verschil?

Bij SnoepkaDoos zijn we eigenlijk juist géén (brievenbus)dozenschuivers. We zijn van origine ‘creatievelingen’, grafische mensen die al héél lang op en om het internet werken.

Wij gaan voor de maximale beleving. Wij begrijpen goed dat het snoep, de chocolade ondergeschikt zijn aan het ‘Oh wat een mooi Kado’ gevoel. En dat proberen we voornamelijk door onze verpakking te verkrijgen.

Van de prachtig verpakte brievenbusdoos, het zorgvuldig geplakte etiket, de sticker op de snoepzak, de kaart op de Merci, de wikkel van de chocoladereep tot aan de op héél zwaar, glanzend papier gedrukte boodschap… tot in detail moet het een feestje zijn!

Valentijnsdag

Merci chocolade in een ValentijnsDoos,
exclusief én lekker!

Merci-Assortiment-snoep-kado-geven-in-brievenbus

Merci
dat jij er bent!

Merci, Finest selection

Elk Valentijnsdag-Merci chocoladedoosje is van de lijn ‘Finest Selection’. Je kunt kiezen uit vier chocoladesoorten die allemaal een smaakrichting, een gevoel en een karakter weergeven.

Of je nu Merci in de Melk variant kiest, of de Pure smaak van Mokka, Chocolademousse of Marsepein… er is altijd wel een passend ‘chocolade-moment’.

Merci dat jij er bent!

Merci is natuurlijk een klassiek chocolade icoon in de chocoladewereld. Het is dan ook een gewenst en gewaardeerd kado om door je brievenbus te ontvangen. Een handzame doos chocolade in een ongelofelijk mooie brievenbusdoos! Overdag lekker bij een kopje koffie of thee… maar wat te denken van die heerlijke pure variant bij koffie met een cognacje na een mooi diner met jouw geliefde.