Selecteer een pagina

 Verzenden

In een brievenbusdoos!

Bezorging en ‘Niet-thuis’ zijn

Wanneer de ontvanger niet thuis is bij de bezorging van jouw SnoepkaDoos is dat geen probleem. Het is een handige, fraai verpakte brievenbusdoos die dus gewoon met de normale post mee komt.

Retourneren

Helaas kan SnoepkaDoos vanwege veiligheidsredenen geen SnoepkaDozen retour nemen, ondanks dat ze niet geopend zijn. (Het recht van retour geldt wettelijk niet voor etenswaren).

* Bij een klacht over een product of verkeerde levering, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen.

De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Heb je je bedacht en wil je je bestelling annuleren? Dat kan, laat dit zo spoedig mogelijk aan ons weten. Het kan zijn dat je bestelling al verzonden is, we kunnen de bezorging dan niet meer stopzetten.

De Verzending en de verzendkosten

Nadat u uw bestelling heeft betaald ontvangt u per e-mail een bevestiging. Op het moment dat wij deze bestelling aanmelden bij PostNL krijgt u een bevestiging dat het snoepgoed verzonden is. U krijgt van PostNL een email met ‘Track & Trace’ code waarmee u het pakket kunt volgen.

Uw bestelling zal, na betaling, indien die voor 16.00 uur is ontvangen dezelfde dag worden verzonden. Bestellingen op de zondag worden op maandag bij PostNL afgegeven.

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. Zij leveren meestal de dag na verzending, maar die garantie kunnen we niet geven. Zaterdag is voor de pakketdienst ook een werkdag.

De verzendkosten binnen Nederland zijn in de winkelprijs inbegrepen!