Selecteer een pagina

Snoep met kaart versturen, een kado door de brievenbus!

Drukke ‘ontwerp’ dagen

Momenteel ontwerpen we dagelijks wikkels voor chocolade repen in opdracht van bedrijven. Eigenlijk een erg ‘gelijkmatig’ proces. Een mooie achtergrond/foto voor de bovenkant. Het logo er netjes op, een stukje tekst en dan meestal de website en het telefoonnummer aan de zijkanten. Natuurlijk met de huiskleuren erin verwerkt.

Choclade repen voor Kerstpakketten

De laatste week is het aantal aanvragen enorm gestegen. Eigenlijk alleen maar door bedrijven die hun kerstpakketten samen aan het stellen zijn. Want of je er nu een gewone reep chocolade in stopt, of ééntje met een eigen wikkel. Dat is bijna geen prijsverschil!

Geweldige bedrijfspromotie

Sommige bedrijven laten de chocolade repen met eigen wikkel voor hun personeel maken en kiezen voor een geheel andere insteek dan de bedrijven die hun relaties zo’n reep willen geven. Die laatsten hechten meer waarde aan de promotionele waarde van de wikkel. Wij helpen je graag met ervaringsdeskundig advies!

Héél betaalbaar

Denk niet dat zo’n chocolade reep met een eigen wikkel enorm duur is! Je kunt al beginnen met 50 repen, en de prijs daarvan is erg vriendelijk. Laten we het zo zeggen. Onze gepersonaliseerde reep mét eigen wikkel is goedkoper dan een vergelijkbare chocolade reep van zo’n trendy merk (zonder die extra promotie-wikkel)

Exclusieve uitstraling

Wat onze afnemers/klanten voornamelijk ervaren…. het ‘WOW!’ moment. Iedereen die zo’n reep krijgt is even onder de indruk. Wij doen er dan ook écht alles aan om de wikkels uniek te maken. En de ontvanger denkt dat dit een héél exclusief cadeautje is. Lees meer over ‘Chocolade Marketing’!

Dit komt ook door de keuze die 90% maakt voor de 180 grams Chocolade reep met eigen wikkel. Dat is een grote reep, een reep die je niet kunt missen… met meer dan voldoende ruimte voor tekst, logo en een mooie foto.

Chocolade repen, de aparte afdeling

Voor onze gepersonaliseerde chocolade repen met eigen wikkel hebben we een aparte website.

Kijk daarvoor op deze website of op www.chocoladeau.nl

Snel snoep sturen

Deze bedrijven en verenigingen gingen u voor!